L’Escola

Espais

Hem creat uns espais multifuncionals que permeten als infants explorar, jugar i experimentar amb els diferents materials. Oferim un ambient relaxat, amb elements que motiven la curiositat per l’entorn i per els objectes, que fomenten l’aprenentatge i les relacions entre els infants.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Pati i Hort

Disposem d’un ampli pati assolellat a l’aire lliure on els infants gaudeixen amb llibertat de moviments dels elements naturals. Està equipat amb un sorral, on jugar i experimentar amb la sorra, joguines i diversos materials motrius. Tenim un hort que treballem, cuidem i observem la seva evolució com a projecte educatiu, on els infants són partícips de tot el procés, on es fomenta la interacció amb la naturalesa i el respecte per a la mateixa.

Cuina

Disposem de cuina pròpia on diàriament es prepara acuradament un menú saludable, nutricionalment estudiat i adaptat a les necessitats de cada infant, respectant sempre l’evolució del mateix així com la lactància materna i l’alimentació complementaria a demanda. Prioritzem els aliments frescos, de proximitat i consum de fruites i verdures de temporada i  introduïm mensualment aliments ecològics, com a model saludable, educatiu i sostenible.